Over Hélène

Hélène Bulte

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en Psychologie aan de Universiteit Leiden. Tijdens mijn werk heb ik het opleidingstraject doorlopen tot Cognitief gedragstherapeut VGCT. Ik ben Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP en Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP. Ook ben ik EMDR Europe practitioner. Ik heb niet voor niets gekozen voor een beroep als psycholoog: dat past het beste bij me. Mijn achtergrond in bedrijfskunde komt me in mijn werk wel goed van pas.

Ik vind het belangrijk dat cliënten echt baat hebben bij een traject. Het bereiken van doelen kan alleen als cliënten zich goed voelen in ons contact. De diepte ingaan kan dan worden afgewisseld met een luchtige toon. En een spiegel voorhouden mag in een veilige sfeer. De combinatie van het actief werken aan doelen en de goede band met cliënten maakt dat ik mijn werk heel graag doe.

Tijdens mijn studie was ik werkzaam bij een Psychologisch Adviesbureau in Rotterdam. Van 2000-2006 werkte ik als Re-integratiepsycholoog bij De Gezonde Zaak. In 2006 was ik medeoprichter van Denkwerk Psychologen. In de jaren erna ben ik hier werkzaam geweest op de locaties Alkmaar, Purmerend en Haarlem. In Praktijk voor Hoofdzaken werk ik zelfstandig, maar ben ik deel van een fijne groep vakgenoten in Gezondheidscentrum De Koningin.

Ik woon in Haarlem met mijn gezin.